Aziz Babuşçu babaocağına geldi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Akçaabatlı hemşerimiz Aziz Babuşçu, Trabzon’a gelerek hemşehrileriyle bir araya geldi.Babuşçu’ya ziyareti esnasında Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ile Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca eşlik etti.Babuşçu, Bakal ile Atmaca

Aziz Babuşçu babaocağına geldi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Akçaabatlı hemşerimiz Aziz Babuşçu, Trabzon’a gelerek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Babuşçu’ya ziyareti esnasında Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ile Düzköy İlçe Başkanı Mehmet Atmaca eşlik etti.

Babuşçu, Bakal ile Atmaca’ya Düzköy’de yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu’na destek sözü verdi. Köy girişinde karşılanan Babuşçu’ya vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Köy halkı ile sohbet ederek sorun dinleyen Babuşçu, sorunları tek tek not alarak çözümü noktasında üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Babuşçu, baba ocağı Gürgendağ köyünde hemşehrilerine birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gönül kapısının herkese açık olduğunu dile getiren Babuşçu, bir ve beraber oldukları müddetçe hiçbir gücün karşılarında duramayacağının altını çizdi.

Birlikte rahmet azapta ayrılık olduğuna işaret eden Babuşçu, “Biz milletle etle tırnak gibiyiz. Millete efendiliğe değil, sizin hizmetkarlığınıza talip olduk. Bizi sizler seçtiniz. Biz sizin hizmetkarınızız. Hani hep bizler bu memleketin çimentosuyuz derler ya, biz bu memleketin betonuyuz. Bizi kimse ayıramaz” dedi.

AK Parti iktidarında ülkede güzel gelişmeler yaşandığını ifade eden Babuşçu, "AK Parti demek, hizmet ve yol demektir. Bugüne kadar milletin başını öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Milletten aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz milletten aldığımız emanete asla hıyanet etmedik. Bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Trabzon’un ve Düzköy’ün sorunlarını yakından bildiğini dile getiren Babuşçu, sorunların çözümü noktasında elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset