Aynı kişiler aday olmasın

Başbakan Davutoğlu’nun Mahçupyan’ın bir süre önce verdiği röportajda önümüzdeki genel seçimle ilgili, ‘AK Parti yeninin peşinde. Aynı kişilerin aday olmasını, il, ilçe ve meclis üyelerinin aday olarak çıkmasını kabul edilmeyecek’ sözleri Trabzon’a da yans

Aynı kişiler  aday olmasın

Başbakan Davutoğlu’nun Mahçupyan’ın bir süre önce verdiği röportajda önümüzdeki genel seçimle ilgili, ‘AK Parti yeninin peşinde. Aynı kişilerin aday olmasını, il, ilçe ve meclis üyelerinin aday olarak çıkmasını kabul edilmeyecek’ sözleri Trabzon’a da yansır mı tartışması daha sönmemişken AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den aynı çizgide teşkilatlara uyarı geldi.

Sürekli aynı kişilerin vekil adayı olduğuna dikkati çeken Revi, “Bunu doğru bulmuyorum. Trabzon’u iyi tanıyan, Trabzonlularla iç içe olan arkadaşların listelere girmesi tercihimizdir” dedi.

Partisinde, milletvekili aday belirlemesinin hangi yöntemle yapılacağının henüz netleşmediğini belirten İl Başkanı Revi, “Geçmişte olduğu gibi anket ve temayül yoklaması yapılacak. Kamuoyu anketleri daha belirleyici olabilir. Ayrıca teşkilat mensuplarının da görüşü alınacak. Nihai kararı genel merkezimiz verecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset