Aylin Nazlıaka hakkındaki karar zamanı

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), sözlü savunmasını yapan Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka için kararını yarın verecek. CHP YDK, "tedbirli" olarak kesin ihraç istemiyle YDK'ya sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka için toplandı. Nazlıaka, CHP G

Aylin Nazlıaka hakkındaki karar zamanı

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), sözlü savunmasını yapan Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka için kararını yarın verecek.

CHP YDK, "tedbirli" olarak kesin ihraç istemiyle YDK'ya sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka için toplandı. Nazlıaka, CHP Genel Merkezi'nde Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan başkanlığında toplanan YDK'da sözlü savunmasını yaptı. Ankara Milletvekili Necati Yılmaz da YDK'da şahit olarak dinlendi. YDK, Nazlıaka'nın savunması doğrultusunda değerlendirmede bulunarak kararını yarın verecek. YDK, yarın saat 12.00'de toplanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset