Aydın'dan sert eleştiri; "Türklüğün idam fermanı!"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi’ni değerlendirdi.Paketi "İçerik, yöntem ve niyet itibariyle Türklüğün idam fermanı" şeklinde eleştiren Aydın özerk Kürdistan'ın yolunun açıldığını söy

Aydın'dan sert eleştiri;  "Türklüğün idam fermanı!"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi’ni değerlendirdi.

Paketi "İçerik, yöntem ve niyet itibariyle Türklüğün idam fermanı" şeklinde eleştiren Aydın özerk Kürdistan'ın yolunun açıldığını söyledi.

Aydın paketi değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi: "Paketi açıklarken bir kere bile Türk milleti ibaresi kullanmayan Başbakan esas niyetini de ortaya koymuştur. Sayın Başbakan ve AKP sözcüleri, Andımızın hangi kelimesine, satırına ve cümlesine karşı olduklarını da Türk milletine açıklamalıdırlar. Sözde demokrasi paketi, İmralı-Kandil-AKP üçgeninde yapılan pazarlıklar ve varılan anlaşmanın bir ürünüdür. Paketle özerk Kürdistan’ın yolu açılmış, İmralı ve Kandil’in taleplerinin bir bölümü karşılanmış, geriye kalanın da karşılanacağı vaad edilmiştir. Bir seçim çevresinde %20-25 oranında oy aldığı halde hiçbir milletvekili çıkaramayan, sadece %1 daha fazla oy aldığı için bütün milletvekillerini bir partinin çıkarmasına yol açacak bir sistemin neresi demokratiktir?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset