Aydın Bıyıklıoğlu usta gibi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim çalışmalarına seçim bölgesi Akçaabat’ta devam etti.Akçaabat esnafının dert babası olan Bıyıklıoğlu, makine mühendisi olması nedeniyle girdiği demirci dükkanında eline kaynak makinesini

Aydın Bıyıklıoğlu usta gibi!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim çalışmalarına seçim bölgesi Akçaabat’ta devam etti.

Akçaabat esnafının dert babası olan Bıyıklıoğlu, makine mühendisi olması nedeniyle girdiği demirci dükkanında eline kaynak makinesini alarak kaynak yaptı. Her kesim tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Bıyıklıoğlu, “Ben yeri gelir vatandaşım için kaynak yaparım,yeri gelir tarlaya girer çalışırım. Biz bu işleri çok yaptık, benim de köyüm arazilerim, işim var. Bunları gururla yaparım” dedi.

Vatandaştan gördüğü güler yüz karşısında mutluluk duyduğunu dile getiren Bıyıklıoğlu, “Çalışmalardan çok memnununz. İnsanımız da ülkemizin yönetiminden çok memnun olduğu için bize yeniden destek veriyor. Yüzde 95 oranında memnuniyet duyuyoruz. Yaptığımız çalışmalarımız meyvelerini verecek ve partimiz oylarını artırarak iktidar yolunda emin adımlarla ilerleyecektir” diye konuştu.

Bıyıklıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde, AK Parti´nin ülke genelinde yüzde 50 oy oranıyla üçüncü kez iktidara geleceğini gördüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset