Aydın Bıyıklıoğlu halkın yanında!

Gezinti esnasında halkla bire bir görüşmelerde bulunan Bıyıklıoğlu esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm yolu gösterdi. Bıyıklıoğlu her zaman halkın yanında olacağını belirterek, “Halkımızın sorunu bizim sorunumuz. Biz zaten vatandaşlarımıza hizmet etmek

Aydın Bıyıklıoğlu halkın yanında!

Gezinti esnasında halkla bire bir görüşmelerde bulunan Bıyıklıoğlu esnafın sıkıntılarını dinleyerek çözüm yolu gösterdi. Bıyıklıoğlu her zaman halkın yanında olacağını belirterek, “Halkımızın sorunu bizim sorunumuz. Biz zaten vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Amacımız daha yaşanabilir bir kent oluşturmak. Vatandaşımızın sorunları tek ağızdan öğrenip çözüm yolu arıyoruz. Sorunları en aza indireceğiz” şeklinde konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği milletvekili adayı Bıyıklıoğlu, vatandaşa niçin AK Partiye oy vermeleri gerektiği konusunda geniş bilgiler verirken "Niçin AK Parti'ye oy vermeniz gerekiyor? Bizler hep AK Parti'yi anlatıyoruz. AK Parti hükümeti sağlıkta eğitimde yolda her konuda iktidara geldiğinde bu güne çok büyük çalışmalar yaptı. Tabi ki bu yapılanlar siz değerli halkımızın gayreti ve desteği ile olmuştur. Temennimiz yine sizin desteğinizle tek başına iktidar ve daha büyük çalışmalara imza atmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset