"Atatürk Anıtı olmamasının eksikliğini hissediyoruz"

Yerel yönetimin hazırlık, ekip ve paylaşım işi olduğunun altını çizen CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı  Ekrem İmamoğlu, Bizimkent’te gerçekleştirdiği ev ziyaretinde, Beylikdüzü’nün halkla bir arada olmayı başaran bir yönetime ihtiyacı olduğunu v

"Atatürk Anıtı olmamasının eksikliğini hissediyoruz"

Yerel yönetimin hazırlık, ekip ve paylaşım işi olduğunun altını çizen CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı  Ekrem İmamoğlu, Bizimkent’te gerçekleştirdiği ev ziyaretinde, Beylikdüzü’nün halkla bir arada olmayı başaran bir yönetime ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Beylikdüzü’nde ev ev ziyaretler gerçekleştirerek ilçe halkıyla buluşmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Bizimkent’te bir ev ziyaretine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Beylikdüzü ve sorunlarının ele alındığı ziyarette, Beylikdüzü’nün bütün sorunlarına ve çözüm yollarına sahip olduklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Yerel yönetim bir hazırlık, kabiliyet, paylaşım işidir, halkla bir arada olma işidir. Biz buna hazır bir ekibiz” diye konuştu.

Ziyarette, Beylikdüzü’nde halkın bir araya gelebileceği Atatürk Anıtı’nın yer aldığı bir meydan olmamasını eleştiren vatandaşlar ise, Beylikdüzü’nde Atatürk Anıtı görmek istediklerini söyledi.

Beylikdüzü’nün bu konuda ciddi eksiklikleri olduğunu dile getiren Ekrem İmamoğlu ise, “Ne yazıkki insanlar tarihini, ulus olduğunu unutsun diye bir dönem yaşatılıyor ülkemize. Beylikdüzü’nde bir Atatürk Anıtı olmamasının büyük eksikliğini hissediyoruz. Onbinlerce insanın yaşadığı kentimizde bir tek Büyükşehir Konutları’nın kuruluşunda yaptığı Atatürk Anıtı var onun dışında yok” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler