Atalay’dan temayül teşekkürü

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay dün yapılan temayül yoklamasında kendisine ilgi ve sevgi gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “AK Parti büyük bir aile. 49 aday adayımız vardı. Bunların 45’i temayüle katıldı. Teşkilatl

Atalay’dan temayül teşekkürü

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay dün yapılan temayül yoklamasında kendisine ilgi ve sevgi gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “AK Parti büyük bir aile. 49 aday adayımız vardı. Bunların 45’i temayüle katıldı. Teşkilatlarımız zor bir karar verdi. Sonunda hak eden kazanacaktır” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay dün yapılan AK Parti Trabzon Milletvekilleri temayül yoklamasını değerlendirdi.

AK Parti’ye gönül vermiş yüreklere teşekkür eden Atalay, “Biz teşkilatlarımıza her zaman güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz. Bize gösterilen ilgi ve sevgiye şahit olduk. Bundan dolayı tüm delegelerimize, meclis üyelerimize, başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalışacağım. Biz her zaman bir ekip olacağız. Teşkilatımızla, genel merkezimizle, üyelerimizle, halkımızla bir bütünüz.” dedi.

TEMAYÜL SONUCU ÖNEMLİ

Temayül yoklamasının adayların belirlenmesinde etkili olacağına dikkat çeken Atalay, , “Bu süreçte teşkilat kimi istiyorsa onu seçti. Adaletli bir eğilim yoklaması olduğuna inanıyorum. AK Parti’ye kim ne kadar emek verdiyse, kimler teşkilatta tanınıyorsa, kimlerin ülkemizin geleceğine fayda sağlayacağına inanılıyorsa teşkilatımız özgür iradesiyle buna karar vermiştir. Temayül yoklamamız partililerimizin birleştirici gücüyle birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçti” diye konuştu.

temayul-(2).jpgHAK EDEN KAZANACAK

Temayül yoklamasının AK Parti’de tek kriter olmamakla birlikte önemli bir veri olduğunun altını çizen Atalay, “Teşkilatlarımız, oylarını verdiler, buradan çıkacak her türlü sonuca saygılıyız, herkesin de saygılı olması gerekir. AK Parti ailesi büyük bir aile. 49 adet aday adayımız vardı. Bunların 45’i temayüle katıldı.  Ancak çok centilmence bir yarış oldu. Sonuçlar Genel Merkezimiz için yol gösterici olacak. Sonucunda hak eden kazanacak ve tüm diğer aday adayları onun etrafında kenetlenecektir. Oy veren vermeyen teşkilatımızın her mensubuna teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset