Asbaşkan'dan Selçuk açıklaması

Trabzonsporlu Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesinden ötürü kadro dışı bırakıldığını iddiasına Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan açıklama. Konuyla ilgili Haber61.net’e açıklama yapan Asbaşkan Nevzat Şakar, Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesi gibi bir durum

Asbaşkan'dan Selçuk açıklaması

Trabzonsporlu Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesinden ötürü kadro dışı bırakıldığını iddiasına Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’dan açıklama.

 

Konuyla ilgili Haber61.net’e açıklama yapan Asbaşkan Nevzat Şakar, Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesi gibi bir durumunun söz konusu olmadığını dün ishal geçirdiğini belirterek, “Selçuk kadro dışı bırakılmadı. Böyle bir şeyler yazılıyormuş doğru değildir kesinlikle. Dün küçük bir rahatsızlık geçirdi ve ishal oldu ve şuanlık olumsuz bir durumu da yok. Ayrıca kadrodan çıkartılmadı. Hocamız bugün ona şans verecektir diye düşünüyorum. Bu tür haberlerin yapılmasını da üzüntüyle karşılıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset