Artvin Halkı’na MHP’den Destek

Artvin'in Kafkasör Yaylası'nda ilgili firma tarafından işletilmesi planlanan Cerattepe Bakır Maden sahasına iş makinelerinin geçişi sırasında yolun çevreci ve siyasi gruplar tarafından 2 gündür kapatılması ile ilgili yaşanan gerginlik sürerken, Artvin'de

Artvin Halkı’na MHP’den Destek

Artvin'in Kafkasör Yaylası'nda ilgili firma tarafından işletilmesi planlanan Cerattepe Bakır Maden sahasına iş makinelerinin geçişi sırasında yolun çevreci ve siyasi gruplar tarafından 2 gündür kapatılması ile ilgili yaşanan gerginlik sürerken, Artvin'de yaşanan olaylarla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi O. Cem Kazmaz, bir basın açıklaması yaptı. Kazmaz, Rize'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin huzurlu illerinden birisi olan Artvin'in huzurunu kimsenin bozmaya hakkı olamadığını dile getirdi.

Kazmaz "Yaşadığı toprağı için, içtiği suyu için mücadele veren Artvin halkına desteğimiz tamdır. Maalesef orda bu 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu kapsamında Türk Milleti hakkındaki son derece seviyesizce düşünceleri basına düşen, bir haramzade grubunun orada bu ülkenin doğasına, bu ülkenin toprağına kastetmiş bir gözü kara, canice bir rant hırsı var" dedi.

"İNŞALLAH ARTVİN HALKI KAZANACAK"

Daha öne ÇED Raporları'nın iptal edilmesine rağmen maden sahasında inşaat çalışmalarına devam edilmeye çalışıldığını dile getiren Kazmaz "İnşallah Artvin Halkı bu mücadelede başarılı olacaktır. Gerek Rize il başkanlığım döneminde gerekse ondan sonraki süreçte ben bu olayı takip ettim, davalarına katıldım. Anlayamadığım bir nokta var. ÇED raporları iptal edilmişti, yürütmeyi durdurma kararları vardı, buna rağmen bu hukuk tanımazlar nasıl böyle biber gazı eşliğinde buralara saldırıyorlar. Burada ülkemizin huzurlu bölgelerinden bir tanesi olan Artvin'deki vatandaşlarımızın hiçbir tanesinin huzurunu bozmaya, onların yaşam hakkına hiç kimsenin kastetmeye hiç kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset