’’Artık bugün söz milletindir

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, 1 Kasım seçimlerinde oyunu kullandı.1 Kasım Genel Seçimleri için Besime Özderici İlkokulu'na gelen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1007 numaralı

’’Artık bugün söz milletindir

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, 1 Kasım seçimlerinde oyunu kullandı.

1 Kasım Genel Seçimleri için Besime Özderici İlkokulu'na gelen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1007 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldız, "Oyumuzu bir vatandaşlık görevi olarak kullandık. Şimdiye kadar yaklaşık 1-1.5 aylık kampanya döneminde gerek Sayın Başbakanımız gerekse diğer siyasi partilerin genel başkanları ve ekipleri, bu süre boyunca bizler yapacaklarımızı, söyleyeceklerimizi ve vatandaşlarımıza anlatacaklarımızı hep birlikte aktardık. Artık bugün söz milletindir" dedi.

Vatandaşların ellerini vicdanlarına koyacaklarına inandığını söyleyen Yıldız, "Vatandaşlarımızın vereceği karar milli iradeyi oluşturacak ve Türkiye'deki yönetimi belirleyecek. Bütün vatandaşlarımızın özellikle sandığa giderken ellerini vicdanlarına koyacaklarına inanıyorum ve kendilerinin bütün sap duyularına, sezgilerine güveniyoruz. Geleceğimize, çocuklarımıza şu anda bulunduğumuz Türkiye'den daha güzel bir Türkiye bırakmak için hep beraber gayret edeceğiz ve çalışacağız. Bugün sandıktan çıkan oyların inşallah buna delalet edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Seçimler için gerekli bütün güvenlik önlemlerinin alındığını söyleyen Yıldız, "Öncelikle yurdumuzun dört bir yanında Edirne'den Kars'a kadar, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar bütün güvenliklerin ön planda bulunduğu ve herhangi bir kazanın olmadan seçimin sonuçlanmasını temenni ediyorum. İnşallah kazasız ve belasız bir seçim olsun. Ülkemize de hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimlerine göre 1 Kasım seçimlerine katılımın daha yüksek olması gerektiğinin altını çizen Taner Yıldız, "7 Haziran'da katılım oranı yüzde 83-84 civarındaydı. Yüzde 90'ları bulması gerektiğini belirtiyoruz. Bu bir vatandaşlık görevidir. Hangi partiye oy veriyor olursa olsun vatandaşımızın oyunu mutlaka kullanması lazım" diye konuştu.

’’Artık bugün söz milletindir

’’Artık bugün söz milletindir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler