Arınç'tan sekreterya açıklaması

Bülent Arınç, Konya'da AK Parti İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen 7. Tanıtım Medya Günleri'nde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.BİZ PLATONİK BİR AŞKIN İÇİNDE DEĞİLİZBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecine ilişkin, "Bir

Arınç'tan sekreterya açıklaması

Bülent Arınç, Konya'da AK Parti İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen 7. Tanıtım Medya Günleri'nde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

BİZ PLATONİK BİR AŞKIN İÇİNDE DEĞİLİZ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecine ilişkin, "Bir şeyler var ama o şeyler olgunlaşmadan, o adımın karşılığındaki adımları görmeden... Biz platonik bir aşkın içinde değiliz. Biz gerçekçiyiz" dedi.

ÖCALAN'IN BACAK BACAK ÜSTÜNE ATAN SEKRETERE İHTİYACI YOK

"Sekreterya dendiği zaman HDP'li milletvekilleri kendilerini sekreteryaya koydular" diyen Arınç, "Bacak bacak üstüne atacak, dizinin üstünde not tutacak sekreterlere Öcalan'ın ihtiyacı yok. Cezaevi şartları içerisinde veya cezaevi yönetmeliği gereğince ya oraya nakledilebilecek yeni hükümlülerden veya bir başkasından veya cezaevinin kendi şartları içerisinden bu temin edilebilir" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler