Arınç: Kan dökülmüştür

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunuyor. Arınç'ın açıklamalarından satır başları: İKİ POLİSİN ŞEHİT EDİLMESİ Bunun bir misilleme olduğu anlaşıldı. Bir terör örgütünün işlediği terör suçudur.  Ap

Arınç: Kan dökülmüştür
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunuyor.
 
Arınç'ın açıklamalarından satır başları:
 
İKİ POLİSİN ŞEHİT EDİLMESİ
 
Bunun bir misilleme olduğu anlaşıldı. Bir terör örgütünün işlediği terör suçudur. 
 
Apocu fedai timinin, gerçekten PKK bağlantısı olup olmadığı, yoksa bireysel olarak mı bu eylemi yaptıkları, propagandaya yönelik olarak mı böyle bir duyuruda bulundukları konusu hem istihbaratımız, hem de güvenlik güçlerimiz tarafından süratle araştırılıyor ama neresinden bakarsak bakalım, bir terör örgütünün işlediği bir terör suçudur. Kan dökülmüştür. Dökülen kan, polislerimizin aziz kanıdır. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum ve mutlaka bunu yapanlar karşılığını göreceklerdir.
 
SINIR GÜVENLİĞİ 
 
DEAŞ tehdidine karşı sınırda fiziki güvenlik sistemi kurulacaktır. Teröristlerin giriş çıkışları engellenecek insani amaçlı geçişler devam edecektir.
Kritik olan bölgeler tespit edilmiştir. Bir entegre sınır güvenlik sistemi kurulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset