Arınç: Başbakan'ın Dili Sürçtü!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir televizyon programında Türkiye ve Dünya gündemine dair soruları yanıtladı.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT Haber’de yayınlanan İnce Çizgi programında Başbakanla ilgili soruya şöyle cevap verdi:Başbakan Erdoğan’ın

Arınç: Başbakan'ın Dili Sürçtü!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir televizyon programında Türkiye ve Dünya gündemine dair soruları yanıtladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TRT Haber’de yayınlanan İnce Çizgi programında Başbakanla ilgili soruya şöyle cevap verdi:

Başbakan Erdoğan’ın BDP-PKK karşılaşmasına ilişkin “yargıya zaten gerekenleri söyledik” ifadesiyle ilgili olarak, ”Erdoğan’ın ’yargıya söyledim’ cümlesi, ’yargıya ihbar ediyorum, yargıyı ihtar ediyorum, yargının dikkatine sunuyorum’ anlamına da alınabilir ama ’yargıyla bu konuyu konuştum’ anlamına da alınabilir.

Bir Başbakan yargının hangi unsuruna talimat verebilecek, hangisine ’şöyle yapın’ diyebilecek bir noktada ki. Hamdolsun bugün yargının gerçek bağımsızlığını ve tarafsızlığını ortaya koyduğu günlerdeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset