Arınç, Bahçeli'yi mi Kılıçdaroğlu'nu mu seviyor?

Manisa'da konuşan Arınç, CHP ve MHP Genel başkanlarına da sesledi ve ''Bahçeli'yi daha çok severim, Kılıçdaroğlu'nu çok sevmem'' itirafında bulundu.Manisa'da gün boyunca partililerle buluşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, akşam, kent merkezi Karaköy Ma

Arınç, Bahçeli'yi mi Kılıçdaroğlu'nu mu seviyor?

Manisa'da konuşan Arınç, CHP ve MHP Genel başkanlarına da sesledi ve ''Bahçeli'yi daha çok severim, Kılıçdaroğlu'nu çok sevmem'' itirafında bulundu.

Manisa'da gün boyunca partililerle buluşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, akşam, kent merkezi Karaköy Mahallesi'nde partilileriyle bir araya geldi. Havai fişek gösterisi ve sloganlarla karşılanan Arınç, alana girerken bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı.

"BAHÇELİ'Yİ DAHA ÇOK SEVERİM, KILIÇDAROĞLU'NU ÇOK SEVMEM"

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslenen Arınç, iki partiye oy hedefi koymalarını önerdi.

Arınç, "Biz tabela partisi değiliz. 2011 seçimlerinde yüzde 50 oy aldık. Bizim başımızdaki genel başkanımızın Fatih Sultan Mehmet gibi 'bu seçimde birinci parti olamazsam siyaseti bırakırım' dedi. İddia sahibi insan bunu söyler. Siyaset iddia eşidir. Yüzde 10'nu aşsak meclise kapağı atsak diyenlerden değiliz. Bu iddiaya karşı Kılıçdaroğlu'ndan 'ben de birinci olmazsam bırakırım' dediğini duydunuz mu? Ben onlara acıdığım için kıyak yaptım. Ey Kılıçdaroğlu, de ki ben bu seçimlerde yüzde 30'dan aşağı oy alırsam genel başkanlığı bırakırım. Bahçeli'yi daha çok severim, Kılıçdaroğlu'nu çok sevmem. Bahçeli edepli adamdır. Bahçeli'yi sevdiğim için ona daha düşük bir hedef gösterdim. Seni çok sevdiğim için daha küçük bir hedef koydum. Yüzde 20 alamazsam 20 yıllık başkanlığı bırakırım diyebilir misin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler