Araklı'da miting gibi açılış!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Erdoğan Bayraktar, Safiye Seymenoğlu ve Yunus Karabela Araklı ilçesinde seçim bürosunun açılışına katıldı. Seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.Araklı Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Milletvekili

Araklı'da miting gibi açılış!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Erdoğan Bayraktar, Safiye Seymenoğlu ve Yunus Karabela Araklı ilçesinde seçim bürosunun açılışına katıldı. Seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.

Araklı Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Milletvekili Adayları Erdoğan Bayraktar, Safiye Seymenoğlu, Yunus Karabela, AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi katıldı.

Bayraktar, Araklı Meydanını dolduran vatandaşlara seslendi. Koalisyonlar döneminde ve bugün muhalefette yer alanların Nasrettin Hoca gibi göle maya çaldığını belirterek, “Boş vaatlerle konuşan, yapamayacağını söyleyenler, başkalarının yaptıklarına sahip çıkanlar iftira atıyorlar” dedi. 

“Biz ne zaman Araklı’dan geçsek moralimiz düzelir, yüzümüz güler” diyen Bayraktar, “Türkiye’nin geldiği noktayı Araklılar çok iyi okuyor. Bu boş vaatleri çok iyi görüyor. Türkiye’nin kalkınmasını ve gelişmesini, Türkiye’nin yakaladığı bu şerefli ve onurlu büyümeyi Trabzon’un çok daha iyi okuması lazım. Çok daha iyi görmesi lazım. Trabzon’un gelişmesi ve kalkınması lazım” diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar, Araklı programının ardından Of’a geçerek bir alışveriş mağazasının açılışını yaptı. Daha sonra ise Trabzon kent merkezinde bir otelde Berberler, Kuaförler ve Konfeksiyoncular Odalarına verilen yemeğe katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler