Ankara'dan daha faydalı oluruz

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, TMMOB Trabzon Şubesini ziyaret ederek Oda Başkanlarıyla Trabzon’un problemlerini masaya yatırdı.7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon

Ankara'dan daha faydalı oluruz

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, TMMOB Trabzon Şubesini ziyaret ederek Oda Başkanlarıyla Trabzon’un problemlerini masaya yatırdı.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Ak Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Davut Çakır, Trabzon’un kucaklamaya devam ediyor.

Teşkilat ziyaretleriyle partililerle buluşan Çakır, Pazar ve esnaf ziyaretleriyle halka indi. Yoğun ziyaret programları arasında Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden Çakır, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nde Mimar ve Mühendis Odaları Başkan ve Yöneticileriyle buluştu.

dsc_0046-001.jpgODA BAŞKANLARI EKSİKSİZ KATILDI

TMMOB Trabzon Şubesi’nde düzenlenen yemekli toplantıya Mimarlar Odası Başkanı Saim Adanur, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Karal ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Okumuş, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Orman Mühendisleri Odası Başkanı Metin Erdin, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Hamza Ertunga, Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Rıdvan Yanık, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Recep Nişancı ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Yaylalı katıldı.

dsc_0063-001.jpgANKLARA’DAN DAHA FAYDALI OLURUZ

Trabzon’un sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda konuşan Çakır; “Dokuz aylık Genel Sekreterlik görevimiz sürecinde Trabzon’umuzu dinledik ve MR’ını çektik. Hastalıkta en önemli şey teşhistir. Biz de teşhisimizi yaptık. Bu şehre Ankara’dan daha faydalı olacağımıza inandık. Şehrin işsizliğinin çözümü de, yatırım adası da, kamu kampüsü de, turizmi de yerel imkanlarla çözmemiz mümkün değildir. O nedenle inşallah siz değerli meslektaşlarımızla da, sivil toplum kuruluşlarımızla da sürekli istişareler yaparak Trabzon’umuza en güzel hizmetleri getirmenin gayretinde olacağız” ifadelerini, kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler