Ankara'da sıcak saatler! Erdoğan-Çağlayan...

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Yeni Konut'ta rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında oğlu gözaltına alınan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la görüşüyor.Ankara'da hareketli dakikalar yaşanıyor. 4 Bakan'ın istifasını sunduğu ve kabine revizyonunun açıklanaca

Ankara'da sıcak saatler! Erdoğan-Çağlayan...

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Yeni Konut'ta rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında oğlu gözaltına alınan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la görüşüyor.

Ankara'da hareketli dakikalar yaşanıyor. 4 Bakan'ın istifasını sunduğu ve kabine revizyonunun açıklanacağı iddia ediliyordu. Erdoğan, Çankaya Köşkü’ndeki yeni yıl yemeğinin ardından Cumhurbaşkanı Gül ile haftalık olağan görüşmesini yaptı. Kulislere, rüşvet operasyonu nedeniyle 4 bakanın istifasını Başbakan'a verdiği, Erdoğan’ın Köşk'teki görüşmede kabine değişikliği listesini sunacağı ileri sürülmüştü.

UÇAĞININ HAZIRLANMASI İÇİN TALİMAT VERDİ

Erdoğan, görüşmenin ardından Başbakanlık Konutu’na geçti. Bu sırada Başbakan, İstanbul’a gitmek için uçağının hazırlanması talimatını verdi.

ÇAĞLAYAN SİVİL PLAKALI ARAÇLA GELDİ

Bir süre sonra Konut'a, sivil plakalı olarak bakanlık arabaları girmeye başladı. Bunlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da bulunuyor. Çağlayan, aracın camını açarak kapıda bekleyen gazetecilere el sallayarak konuta girdi.

Erdoğan’ın görüşmelerin ardından İstanbul’a gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler