Ankara Valisinin patlama yanıtı!

Patlama sonrası can kaybı yaşanmadığını belirten Ankara Valisi hastaneye kaldırılan  15 yaralıdan 5'inin ameliyata alındığı bilgisini verdi.Patlamya bombanın mı neden olduğu sorusuna yanıt vermeyen Yüksel, görgü tanıklarının yanan bir tüpün araçlara doğru

Ankara Valisinin patlama yanıtı!

Patlama sonrası can kaybı yaşanmadığını belirten Ankara Valisi hastaneye kaldırılan  15 yaralıdan 5'inin ameliyata alındığı bilgisini verdi.

Patlamya bombanın mı neden olduğu sorusuna yanıt vermeyen Yüksel, görgü tanıklarının yanan bir tüpün araçlara doğru atıldığı yönünde ifadelerinin olduğunu hatırlattı.

İşte Ankara Valisi'nin açıklamalarının satır başları:

Savcılar olay yerine geldi ve incelemeler sürüyor. Emniyet yetkilileri incelem yapıyor. İnceleme yapılıyor. Hastanedeki 15 yaralıdan 5 kişinin ameliyatta olduğu bilgisi var.

TÜP İDDİASI
Görgü şahidi yanan tüpün dışarı atıldığı ve o tüp nedeniyle araçların yandığı bilgisi var.

Çevredeki araçların altında çöp ve benzeri şeyler vardı. Bu konuda gerekli önlemleri aldık ve çevreyi boşalttık. Şimdi caddenin tamamında Ankara emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yapıyor. Bize herhangi bir ikinci bomba ihbarı yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset