Ankara köstebeğin peşinde

Ankara, zehirlenme haberini kimin sızdırdığını bulmak için harekete geçti. Ancak sorular yanıtsız kaldı.'ENDOLENMIMI HİDROPS TEDAVİSİCumhurbaşkanı'nın fotoğraflarını değerlendiren Biyonik Kulak Avrupa Dönem Başkanı Prof.Dr. Çağlar Batman, Gül'ün serum kor

Ankara köstebeğin peşinde

Ankara, zehirlenme haberini kimin sızdırdığını bulmak için harekete geçti. Ancak sorular yanıtsız kaldı.

'ENDOLENMIMI HİDROPS TEDAVİSİ

Cumhurbaşkanı'nın fotoğraflarını değerlendiren Biyonik Kulak Avrupa Dönem Başkanı Prof.Dr. Çağlar Batman, Gül'ün serum kortizon aldığını ve ani işitme kaybı protokolü uygulandığı konusunda ısrarlı.

'İMAJ ÇALIŞMASI'

Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak ise Gül'ün beden dilini değerlendirdi. Fotoğrafların imaj çalışması olduğunu söyleyen Kapışmak, "Gül'ün dudaklarının aşağı eğimli olması acısını gösteriyor" dedi.

ANKARA SESİZ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün zehirlendiğine ilişkin "Gül'ü zehirlediler mi?" ve "5+5 suikastı" haberlerine ilişkin Ankara sessizliğini koruyor. Sağlık Bakanı ve Köşk'ün açıklaması ise kamuoyunu tatmin etmedi.

KAYNAK: KÖŞK

Gül'le ilgili Köşk'e yakın kaynaklar ise suikastın Gül'ü öldürmek için değil, "iş göremez" raporu verilmesi amacıyla yapıldığı konusunda ısrarlı. Ankara, ise haberin nasıl sızdığını öğrenmek için teyakkuza geçti. 

Bu sorulara yanıt verin

Abdullah Gül'e konulan teşhis nedir? Hangi tedavi yöntemi uygulanmaktadır?

Konunun uzmanı profesörler "İki günde iyileşmeliydi" derken neden günlerdir hastanede kalmaktadır?

Yurt'un dün de gündeme getirdiği sorular neden bilimsel olarak yanıtlanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler