Altunbaş merkez İlçe için aday

AK Parti’de 3 dönem Trabzon Merkez İlçe Teşkilatı’nda Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Temel Altunbaş, Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.Konuyla ilgili bugün bir basın açıklaması yapan Temel Altunbaş, “Benim ve arkad

Altunbaş merkez İlçe için aday

AK Parti’de 3 dönem Trabzon Merkez İlçe Teşkilatı’nda Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Temel Altunbaş, Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Konuyla ilgili bugün bir basın açıklaması yapan Temel Altunbaş, “Benim ve arkadaşlarımın iddiası ve hedefi; kuruluşundan bugüne kadar hizmette bulunmuş, kırgın ve küskünler dahil tüm değerlerimizi, geçmişte görev yapmış veya bugün yapmakta olan tüm arkadaşlarımızı kucaklayarak, partimize Trabzon’da çok önemli ivme kazandıracak olan bir yönetim kurulu oluşturmak olacaktır” dedi.

Büyükşehir olacak Trabzon’u daha ileriye taşımayı hedeflediklerini kaydeden Altunbaş “Trabzonumuzu çok daha ileriye taşımak için, bugüne kadar eksikliğini çok net olarak hissettiğimiz üzere; belediyesiyle, basınıyla, bürokrasisiyle, sendikaları, dernekleri, muhtarları ve tüm sivil toplum örgütleriyle, kendi parti tabanımız ve teşkilatlarımızla, diğer siyasi parti teşkilatlarıyla çok daha işbirliği içinde olan, farklı, hatta zıt düşünceleri dahi, ortak akıl yoluyla buluşturan bir anlayışı hayata geçirmek, en büyük hedefimiz ve farklılığımız olacaktır. Ülkemiz tarihinin en önemli mihenk taşı konumuna gelen AK Parti’nin, Trabzon merkezdeki çıtasını çok daha yukarılara taşıma hareketidir. Kazansakta, kaybetsekte bir ve bütün olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler