Altunbaş G.Haneliler derneğinde

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.  Altunbaş, burada yaptığı açıklamada derneğin faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Her iki ilin insanlarına hi

Altunbaş G.Haneliler derneğinde

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

  

Altunbaş, burada yaptığı açıklamada derneğin faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Her iki ilin insanlarına hizmet ediyorsunuz, bu çok önemli. Kültürel değerlerimizin yaşatılması anlamında derneklerimizin yeri çok önemlidir.

Geçmişten bu güne yaşatmış olduğumuz değerlerimiz, örflerimiz, adetlerimiz derneklerimizin de varlığıyla yozlaşmayarak bozulmadan günümüzde de devam etmektedir.

 

Dernekler, insanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayarak beraberinde bir dayanışma ortamı oluşturmaktadır. Trabzon'da azımsanmayacak bir hemşehri potansiyeli var. Temelde iki il halkı ortak kültüre sahip, bu ortak yaşamı paylaşmak adına örgütlü olarak bir araya geldiniz, bu çok önemli. Gümüşhane ve Trabzon halkı her daim iç içe yaşamış iki kardeş ildir" dedi.

 

Trabzon-Gümüşhane arasında yapımı süren duble yol ile ilgili de konuşan Altunbaş "Duble yo bittiğinde her iki il adına çok ama çok önemli kazanımlar olacaktır. Bu hizmetleri iki ilimize de kazandıran başta Gümüşhane ve Trabzon milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu derneğin yeni yönetimine başkan Engin Çubukcu'ya da başarılar diliyorum" diye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset