''Alt tarafı bir stad yapacaksınız''

MHP Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde coşkuyla karşılandı. Aydın miting alanında yaptığı konuşmasında, MHP’nin Trabzon’da iktidar fitilini ateşlediğini belirterek, “ İşaret fişeği gökyüzüne doğru yükseliyo

''Alt tarafı bir stad yapacaksınız''

MHP Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nde coşkuyla karşılandı. Aydın miting alanında yaptığı konuşmasında, MHP’nin Trabzon’da iktidar fitilini ateşlediğini belirterek, “ İşaret fişeği gökyüzüne doğru yükseliyor” dedi.

Aydın, partisince Çarşıbaşı ilçe merkezinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 12 Haziranda yapılacak seçimi, sadece milletvekili seçimi olarak değil, kader seçimi olarak gördüğünü söyledi.Yeni bir Türkiye kurulmak istendiğini öne süren Aydın, "Türkiye üzerinde uzun zamandan beri yeniden yapılandırma programı uygulanıyor. Bu programın sacayakları belli oldu. Her şey açıkça söyleniyor. Hükümet 2009 yılından beri başlattığı Kürt açılımının doldurulmayan içini BDP, TÜSİAD ve diğer yandaş oluşumlarla konuşarak dolduruyor. Bu seçimle Türkiye'nin geleceğini oylayacağız.

BİR OYUN VEBALİ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, yaptığı konuşmada, “Değerli hemşerilerim, cenabı hak bize nasip ette ve yeniden bu meydanlarda buluştuk. Nerden nereye. Bizi yıkmaya, yok etmeye çalışanlara öğle bir tokat vurduk ki bizi yıkmaya çalışanlar yıkıldı. Bizde cenabı hakkın lütfüyle bugün karşınıza geldik. Allahımıza şükürler olsun.Trabzon’da seçim meydanları ısınıyor. Dünün mamur insanları ben bilirim, ben yaparım, benim dediğim olur, ben hükmederim diyerek, çaka takarak yürüyenler bugün Trabzon’da papuçun pahalı olduğunu gördüler ve meydanları MHP’ye emanet ettiler. Çünkü bu seçimde Türk halkı sadece milletvekili adaylarını seçmek için bir oylama yapmayacak. Türkiye’nin geleceğini oylayacak. Çünkü bu seçimde bir oyun herkes için vebali var. Bunu en ücra köşedeki insanımıza kadar anlatmak gibi bir vazifemiz var” dedi.

FARUK ÖZAK YAPABİLİRMİ?

Koray Aydın, “Bakın şuanda Türkiye’de yapılacak olan bu seçimlerde özellikle AKP’nin yapılan anketlerde geriye doğru gittiğini gören başbakan panikledi. Baktı ki iktidar olma şansını kaybediyorum, açılım üzerine açılım yapmakla meşguller’’ dedi. 7 yıldır kazmaları havada duruyor. 2007 seçimlerinden bu yana bu palavraları dinliyoruz. Alt tarafı bir stat yapacaksınız.. Keyif mi bağışlıyorsun bize.Kimin parasıyla yapacaksın bunu. Senin o 7 yıldan beri bizi uyuta uyuta söylediğin stada karşılık bak Koray Aydın ne yaptı. Değerli hemşerilerim Karadeniz Sahil Yolu, tanjant yolunda kamulaştırmayı ben açtım. Bu işlere diğer iktidarlarında katkıları oldu. Allah Razı olsun. Bunlar bizleri açılışa bile davet etmediler. Ben o dönemlerde on bütçenin sekizini bu yolların kamulaştırılmasına ayırdım. Hangisi bunu yapabilir. Faruk Özak yapabilir mi. Biz bunu yaptık. Yaptıktan sonra konuşuyoruz. Sonra da geldim tanjantın açılışını yaptım. Memleketime iz bıraktım. Her yerde de duasını alıyoruz” dedi..Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeyi eleştiren Aydın, şunları söyledi:"Başbakan 20 milyonluk Fenerbahçe taraftarının üzerinden bir Oyun oynuyor. Aziz Yıldırım ve Alex'in kendisini ziyareti sırasında 'Pazar günü  Buca'da bir aksiliğe uğramayız değil mi' diyor. Aziz Yıldırım da 'Başbakanım burada basın var' diye cevap veriyor. Sen Türkiye'nin Başbakanısın. Sen gücünü bir takımın yanına koyarak kullanırsan haksızlık olmaz mı? Oldu da. Pazar günü yapılan maçı ve verilen penaltıyı gördünüz. Böyle bir haksızlığa Fenerbahçe camiası uğrasa ne olur? Yer yerinden oynar. "dedi Tayyip Erdoğan’a 20 Milyonluk hedef göstererek onun üzerinden bir oyun plan yapmaya karar verdiler. Aziz Yıldırıma kalem hediye gönderdi. Daha sonra başbakanlıkta Alex’le kabul etti. Sarmaş dolaş hoş sohbet. Başbakan Aziz Yıldırım’a diyor ki Pazar günü Buca’da bir kaza yaşamayalım. Türkiye’de sen herkesin başbakanısın. Her takımın başbakanısın. Sen öle taraf olursan, başbakanlık gücünü bir takımdan yana koyarsan haksızlık olmaz mı? Oldu bile TFF seçimle geldi ama başbakan atadı. Başbakanın emir kulu merkez hakem kurulunu TFF atar. Hepsi maaşlı insanlar. Başbakana mı karşı koyacaklar.

Başbakana mı direnecekler. Gördünüz Pazar günü yapılan maçta. Adamın bir metreden eline top vurdu. Hakem penaltıyı çaldı. Sen eğer böyle taraf olursan senin emrinde olan insanlarda bunu bir emir olarak bunu yaparlar. Şimdi bizlere soruyorum. Böyle bir haksızlığa Fenerbahçe camiası uğrasa Türkiye’de yer yerinden oynar.

SENİN GÜCÜN BİZE YETMEZ

Trabzon’da bir anket yaptırdım diyen Aydın, “Ve anketin birinci sırasında işsizlik çıktı. İkinci ulaşım. İşsizlik ne demek evde oturan evlat demek. Boynu bükük evlat demek. Anasının gözüne bakıyor, babası üzülerek ona bakıyor. Evden çıkacak çocuğuna verecek bir çay parası yok cepte. Bu ızdırap demek. Bu yoksulluk demek. Bunlara karşı isyan edeceğiz. Adamlarda MHP korkusu var. Bürokrat kalmadı sürdüler. Başbakan dün MHP’lileri hayvan yerine koydu. Benim yanımda eşek bir mahlûkat geziyor. Yani diyor ki siz hayvansınız. Başbakana bak. Mağrur sana bir şey demeyeceğim. Çünkü Türkiye’nin başbakanısın. Ama bu başbakanlıktan indiğin gün ben sana ne diyeceğimi bilirim. Bizim yetişmemiz, terbiyemiz, vatan sevgimiz, devlet büyüklerine olan saygımız başkalarına öle hayvan demeyi bize müsaade etmez. Sen dersin. Yargılarsın yargıla. Herkesi yıldırırsın sayın başbakan bizi yıldıramazsın. Senin gücün bize yetmez” şeklinde konuştu.

12 Haziranda yapılacak olan seçimleri Türkiye’nin kader seçimi olarak görüyorum. Bilen ve takip eden insanlar için aslında fotoğraf çok net bilinmeyenlerle dolu değil. Yeni bir Türkiye kuruluyor, kurulmak isteniyor. Bu büyük bir proje, bir yıla üç yıla beş yıla dayanmıyor. Geçmişi var. Ortadoğu yeniden şekilleniyor. Devletlerin yapıları yeniden organize ediliyor. Belli ki Türkiye üzerinde de uzun zamandan beri yeniden yapılandırma programı var. Bu programın saç ayakları belli oldu. Gizli bir tarafı da yok. Bunu hepiniz biliyorsunuz, Türk halkı da biliyor. Bu bilinçli ve şuurlu bir seçim, şuurlu bir yol haritası ve toplumun alıştırılmaya çalıştırıldığı süreci yaşıyoruz. Şu andaki alıştırma dönemi 12 Haziran’da sona erecek. Önümüzdeki tablo net, yeni bir anayasa başlangıçtaki üç maddenin değiştirilerek içinde Türk tanımının olmadığı, Türk milletinin olmadığı iki dilli federatif yapı.Böyle bir yapının ileride Türkiye’yi nereye getireceği de ayrıca tartışma konusu. Türkiye böyle bir sürece girdiği takdirde her zaman dışarıdan kaşınan her zaman önüne bir şeyler konan Türkiye’yi böyle bir yapının oluşumuyla ayrışmaya kadar gidebilecek bir sürecin Türkiye’yi beklediğini düşünüyorum.  Belli ki bu süreç Türkiye için çok kötü sonuçlar doğurur. Bizim ayrışmamız öyle kolay bir iş değil. Ben bu seçimleri bir uyarı olarak görüyorum. Halkınızı her gittiğimiz yerde uyaracağız. Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Bu konuda herkes kararını ana eksende belirleyerek vermelidir” dedi.

HANİ ADLİYE BİNANIZ?

Koray Aydın konuşmasına şöyle devam etti , ‘’bakın sevgili Çarşıbaşılılar,yanımda il genel meclisi üyemiz Halil KUL, İlçe başkanımız Cevat Yılmaz var.Onlar sizin evladınız.Sizler için gecelerini gündüzlerine katarak çalıştılar, çalışmaya devam ediyorlar.Bu kadro ile, bizim hükümetimiz döneminde Çarşıbaşı na güzel hizmetler getirmiştik.. Ancak  Ak Parti döneminde ,oyları çantada gören Ak Partililer,İlçenize hangi hizmeti getirdi çok merak ediyorum..Hani adliyeniz.Adliyeyi kim aldı  ilçenizden?İlçenize hizmet getirecekleri yerde, var olanı elınızden almadılarmı’’ dedi. Konusmalar sık sık alkıslarla kesildi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset