AKP'ye sürpriz ziyaret!

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile görüştü Ricciardone, 1 saat 15 dakika süren görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de siyasi partiler arasında ilk o

AKP'ye sürpriz ziyaret!

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile görüştü

 

Ricciardone, 1 saat 15 dakika süren görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Türkiye’de siyasi partiler arasında ilk olarak AK Parti’yi ziyaret ettiğini kaydeden Ricciardone, ziyaretinin nezaket amaçlı olduğunu ve Çelik ile "her şeyden bahsettiklerini" söyledi. "En yakın temasta, en yakın istişarede kalmak için ittifak ettik" diyen Ricciardone, "Çok samimi, faydalı görüşmemiz oldu. Amerikan siyasetini anlattım, gayet güzel bir fikir alışverişi oldu" diye konuştu.

 

Ricciardone, gazetecilerin, basın özgürlüğüne ilişkin daha önceki açıklamalarıyla ilgili sorularını ise yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset