AKP’li vekil “Kürdistan” dedi!

 Bir televizyon programına katılan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in yaptığı açıklama gündemi sarsacak cinsten. PKK'nin anadil ve diğer talepleri için silah kullanmasına gerek yok diyen Metiner, "Bazı kesimler PKK'nın talepleri üzerinden konuyu

AKP’li vekil “Kürdistan” dedi!

 

Bir televizyon programına katılan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in yaptığı açıklama gündemi sarsacak cinsten.
 
PKK'nin anadil ve diğer talepleri için silah kullanmasına gerek yok diyen Metiner, "Bazı kesimler PKK'nın talepleri üzerinden konuyu tartışmaya çalışıyor. Bu çok yanlıştır. PKK kendini lav ettikten sonra ister başka bir parti kursun isterse BDP ile devam etsin, talep ettiği şeyler için silah kullanmasına gerek yok. Bağımsız bir Kürdistan için silah kullanabilirsiniz. Ama ana dilde eğitim, demokratik özerklik, bunlar için silah kullanılmaz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset