AKP'li vekil Bakan'ı dövecekti!

AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Bayındırlık Bakanı Demir’le tartıştı. Fatsa, ‘Çok havalanmışsın’ diye çıkıştığı Bakan’ı az kalsın dövecekti.Sözcü Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre; dünkü AKP grubunun ardından Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Bayındırlık B

AKP'li vekil Bakan'ı dövecekti!

AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Bayındırlık Bakanı Demir’le tartıştı. Fatsa, ‘Çok havalanmışsın’ diye çıkıştığı Bakan’ı az kalsın dövecekti.

Sözcü Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre; dünkü AKP grubunun ardından Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir’le tartıştı, üzerine yürüdü. Bakan ve vekil kavgası araya girenler tarafından engellendi.

GRUP ÇIKIŞI TARTIŞTI

AK Parti grup toplantısının ardından Mustafa Demir, Eyüp Fatsa ve yanlarında bulunan bir kişi, Meclis üyeleri lokantasına doğru yürüdüler. Bir köşeye çekilen Demir ve Fatsa bir süre ayaküstü konuştu. Ancak bu konuşma daha sonra tartışmaya dönüştü.

'ÇOK HAVALANMIŞSIN!'

Fatsa’nın Bakan Demir’e elini kaldırarak ‘Çok değiştin, havalanmışsın. Sana güvendik bir yatırım yapıldı. Şimdi yarı yolda bırakıyorsun.’ dediği duyuldu. Demir, beklemediği bu tepki karşısında sessiz kaldı. Bakan’ın cevabından tatmin olmayan Fatsa, ‘Özür dilerim sana bu talebi ilettiğim için’ dedi.

ÜÇÜNCÜ KİŞİ ÖNLEDİ

Sinirlenen Fatsa, elini kaldırarak Bakan Demir’in üzerine yürüdü. Tam bu sırada yanlarında bulunan kişi araya girdi. Fatsa’yı tutan bu kişi, Bakan’ın yanından uzaklaştırdı. Bakan’la vekil arasındaki tartışma kavgaya dönüşmeden önlenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler