AKP'li Aksu'dan ilginç benzetme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu CHP'yi Bremen Mızıkacıları'na benzetti. Aksu "Bunların siyasetçilikleri, halkçılıkları ve muhalefeti kağıttan" dedi.Bir dizi ziyaret için Osmaniye'de bulunan Aksu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "

AKP'li Aksu'dan ilginç benzetme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu CHP'yi Bremen Mızıkacıları'na benzetti. Aksu "Bunların siyasetçilikleri, halkçılıkları ve muhalefeti kağıttan" dedi.

Bir dizi ziyaret için Osmaniye'de bulunan Aksu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ana muhalefet demeye bin şahit isteyen CHP'nin durumu bir taraftan trajik, bir taraftan komik. Parti mi Bremen mızıkacılarımı belli değil. Her kafadan bir ses çıkıyor. İçlerinden bir genel başkan yardımcısı çıkıyor. 'AK Parti'ye casus gönderdim' diyor. Siyasetçi mi yoksa şarlok holms mü belli değil. Aynı arkadaş siyasette edep çıtasını en aşağılara taşıyarak bir kısım vatandaşlarımızı kucağa oturtmaktan bahsediyor. Güler misin ağlar mısın yazıklar olsun. Çarpıklık bununla da bitmiyor ki. Güya anayasa profesörlüğü yapan bir diğer genel başkan yardımcıları da şanlı ordumuza dil uzatıyor.

'Kağıttan kaplan' olmakla suçluyor. Demokrasiden zerre kadar nasibini almamış bu zatın öyle anlaşılıyor ki profesörlüğü 'kağıttan' Utanmadan sıkılmadan ordumuza 'kağıttan kaplan' yakıştırmasını yapıyorlar. Bakmayın bunların siyaset yapıyor görünmelerine. Bunların siyasetçilikleri, halkçılıkları ve muhalefeti kağıttan' O arkadaş kağıttan kaplan görmek istiyorsa kendine baksın, aynaya baksın. Yardımcıları böylede genel başkanları farklı mı sanki.

Ak dediğimize kara demeyi muhalefet yapmak zannediyor. Reçeten ne? Diyoruz. 'Benim adım Kemal' diyor. Ne yapacaksın? Diyoruz. 'Dedim ya benim adım Kemal' diyor. Dış politikada vizyonun nedir? Diyoruz. O hala 'Benim adım Kemal diyor. Partisinin televizyonunda çalışan işçinin parasını dahi ödeyemeyince yine soruyoruz kendisine, isminiz ne diye, bu sefer cevap yok.

Bu zihniyete gereken cevabı sandıkta vermek için aziz milletimiz sabırsızlanmaktadır. Halkımız bu 'kağıttan' siyasetçilere en güzel güçlü mesajını yine sandıkta verecektir. O kağıtları buruşturup tarihteki yerlerini almalarını sağlayacaktır." Aksu, daha sonra ise partililerle basına kapalı toplantı düzenledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset