AKP ve MHP'de seçim startı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 2011’de yapılacak genel seçimlerin startını verirken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Kadın Kolları da İl Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına ba

AKP ve MHP'de seçim startı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 2011’de yapılacak genel seçimlerin startını verirken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Kadın Kolları da İl Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Yomra, Arsin, Araklı, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Temren "Başarılı bir referandum sonrası şimdi de önümüzde genel seçimler var. Kadın Kolları olarak bu seçimin çalışmalarını ilçe teşkilatları kadın kollarına ziyaret ederek başlatıyoruz. AK Parti’li kadınlar olarak 12 Eylül’deki referandumda Trabzon’da yüzde 69 'evet' çıkararak yakalanan başarıyı, genel seçimlerde de devam ettirmek istiyoruz. Bu manada tüm kadın kolları teşkilatlarımıza çok güveniyoruz. Bayan arkadaşlarımız ile mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz, onlardan destek isteyeceğiz. Partimizi yeniden tek başına iktidar olması için ve çok sevdiğimiz sayın Başbakanımızın AK kadrolarına layık olmak için gece gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada olduğu gibi bu çalışmalarımızda da başarılı olacağımızı ümit ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’de ise MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü’nün başkanlığındaki partili kadınlar, MHP Trabzon İL Kadın Kolları Başkanı Serpil Mühürcü’yü ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları konuşulurken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hak ettiği yerde olması için kadınlar olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler. Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlü, tüm ilçe kadın kollarıyla yapacakları seçim öncesi istişare görüşmelerine ilk olarak il başkanlığından başladıklarını ifade etti. Özlü, bundan sonrada tüm ilçelerle istişare halinde olacaklarını belirtirken, 31 Ekim 2010 tarihinde, Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ‘Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği' isimli tarihi toplantıya Akçaabat Kadın Kolları olarak katılacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset