AKP Trabzon teşkilatları buluştu

AK Parti Trabzon teşkilatında tamamlanan ilçe kongrelerinden sonra oluşan yeni yönetimler, İl Başkanlığı’nın organize ettiği yemekte bir araya geldi.Akçaabat Saray Kültürpark Restaurant’ta düzenlenen organizasyona yeni ilçe başkanları, yönetim kurulları,

AKP Trabzon teşkilatları buluştu

AK Parti Trabzon teşkilatında tamamlanan ilçe kongrelerinden sonra oluşan yeni yönetimler, İl Başkanlığı’nın organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Akçaabat Saray Kültürpark Restaurant’ta düzenlenen organizasyona yeni ilçe başkanları, yönetim kurulları, il kadın kolları, il gençlik kolları ve eski ilçe başkanları da davet edildi.

Bazı eski ilçe başkanlarının katılmadığı yemekte konuşan İl Başkanı Adnan Günnar,
“Sayın Başbakanımızın ustalık döneminde Trabzon’daki temsilcileri olarak sizlerden çok şey bekliyoruz.

450.20120216165304.jpg

Siz yeni seçilen teşkilat mensuplarıyla sizden önceki teşkilat mensuplarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bugün biz burada Usta AK Partililer olarak kongrelerimizi tamamladık. Trabzon’da da çalışmalarımızla herkesin yüzünü güldürdük. Bu birlik ve çalışma yemeğidir. Ustalık döneminde artık büyük adımlar atma zamanıdır. Biz milletimizin derdiyle hemhal oluyoruz.

Kongreler sonucu bu ulvi göreve gelmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi. Günnar’ın konuşmasının ardından kürsüye çağrılan yeni ilçe başkanları tek tek kendini teşkilat mensuplarına tanıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset