AKP ile BDP'li vekil yumruklaştı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı, 2012 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı üzerindeki son görüşmeler başladı. Birleşimi, TBMM Başkanı Cemil Çiçekyönetiyor.AKDAĞ VE UÇAR BİRBİ

AKP ile BDP'li vekil yumruklaştı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı, 2012 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı üzerindeki son görüşmeler başladı. Birleşimi, TBMM Başkanı Cemil Çiçekyönetiyor.

AKDAĞ VE UÇAR BİRBİRİNE GİRDİ

Gruplar adına ilk konuşmayı BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozani yaptı. Zozani, kürsüde konuşurken Meclis Genel Kurulu bir kavgaya sahne oldu. Eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ile BDP Van Milletvekili Özdal Uçar arasında kavga yaşandı.

SIRRI SÜREYYA AYIRDI

Kısa süreli konuşmanın ardından ikili arasında fiziki temas oldu. Özdal'ın, Akdağ'ın üzerine yürüyerek yumruk atmaya çalıştığı görüldü. Araya, HDP Istanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder girdi. Önder, Uçar'ı tutmaya çalıştı. Uçar'ı zor zapteden Önder, engellemek için ayağından ve pantolundan tutmaya çalıştı.

AKDAĞ DIŞARI ÇIKARILDI

Daha sonra devreye diğer BDP'li milletvekilleri de girdi. Uçar'ı sakinleştirmeye çalıştılar. Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ise Meclis Genel Kurul Salonu dışına çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler