AKP-Cemaat arasındaki kavga iyice kızışıyor!

AK Parti ile cemaat arasında bir süredir devam eden ve son operasyonla had safhaya ulaşan kavga sokağa taştı. AK partililer, bugün Zaman gazetesine yürüyerek, gazeteyi protesto edecek.Son operasyonun arkasından AK Parti ile cemaat arasındaki ipler iyice k

AKP-Cemaat arasındaki kavga  iyice kızışıyor!

AK Parti ile cemaat arasında bir süredir devam eden ve son operasyonla had safhaya ulaşan kavga sokağa taştı. AK partililer, bugün Zaman gazetesine yürüyerek, gazeteyi protesto edecek.

Son operasyonun arkasından AK Parti ile cemaat arasındaki ipler iyice koptu. Operasyonun arkasında cemaatin olduğunu iddia eden AK partililer bugün protestolarını sokağa taşıyor.

AK Partililer, bugün Zaman gazetesi önünde büyük bir protesto eylemi yapmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada yapılan çağrılarda Zaman gazetesinin manşetleri eleştirilerek, "Yarın (20 Aralık Cuma) İstanbul Yenibosna'daki Zaman Gazetesi genel merkezinin önünde toplanıyoruz. Kirli manşetleri ve kirli oyunu protesto ediyoruz.  Saat 15:00'te" denildi.

Çağrının AK Parti Genel merkezine yakın kişilerin yönettiği iddia edilen bir hesaptan yapılması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset