Akdoğan: "Babam olsa yakasına yapışırdım!"

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, ablasının eşi hakkında 'isim ve nüfuzunu kullandığı' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.ENİŞTESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUStar Gazetesi'nde yer alan habere göre Akdoğan kendisin

Akdoğan: "Babam olsa yakasına yapışırdım!"

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, ablasının eşi hakkında 'isim ve nüfuzunu kullandığı' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

ENİŞTESİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Akdoğan kendisine gelen bazı şikayetler üzerine ablasının 3 yıl önce evlendiği Oktay Ferşatoğlu'nun ticari girişimlerinde kendi adını kullanarak menfaat sağlamaya çalıştığını, bunun üzerine eniştesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve dava açtığını söyledi.

"BABAM OLSA YAKASINA YAPIŞIRIM"

Akdoğan, "Hiçbir ilişki, işbirliği veya iletişim halinde olmadığım bu şahsın girdiği ticari teşebbüslerde ismimi kullandığını duyunca suç duyurusunda bulundum, şuan savcılık ve emniyet tahkikatı devam ediyor. Vatandaşlarımızdan ricam bu tür isim ve nüfuz kullanma çabalarına kanmamalarıdır. Yanlış yapan babam dahi olsa yakasına yapışırım. İrademiz dışında hısım olduğumuz bu şahsın yaptığı yanlışlar da sadece kendisini bağlar ve eğer bir hukuksuzluk varsa yargı karşısında hesabını verir" dedi.

3 Y İLE MÜCADELE İÇİNDEYİZ

AK Parti'nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar şeklinde 3 Y ile mücadele içinde olduğunu ve ahlaklı siyaseti şiar edindiklerini belirten Akdoğan, benzer durumda olan herkesi de kendisi gibi hukuki yola başvurmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset