AK Parti'ye sürpriz transfer!

 Bağımsız Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katılacağı bildirildi. Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen, ancak bir müddet sonra istifa ederek bağımsız kalan Yakup Koçal, bir süredir seçimlere bir parti şems

AK Parti'ye sürpriz transfer!

 

Bağımsız Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katılacağı bildirildi.
 
Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen, ancak bir müddet sonra istifa ederek bağımsız kalan Yakup Koçal, bir süredir seçimlere bir parti şemsiyesi altında gireceğini dile getiriyordu. AK Parti ile görüştüğü bilinen Koçal için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan onay çıktığı ve salı günü düzenlenecek grup toplantısında Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a rozet takılacağı öğrenildi.
 
AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Koçal'ın partimize katılma süreci olumlu bir şekilde sürüyor. Süreç partiye iltihakla sonuçlanacaktır diye düşünüyorum" dedi.
 
Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ise konuyla ilgili net bir cevap vermekten kaçındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset