AK Parti'ye slogan yağıyor!

AK Parti tarafından 12 Haziran genel seçimlerinde kullanılacak sloganların belirlenmesi amacıyla açılan yarışmanın süresi yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.AK Parti Ar-Ge Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Değişimin Fark

AK Parti'ye slogan yağıyor!

AK Parti tarafından 12 Haziran genel seçimlerinde kullanılacak sloganların belirlenmesi amacıyla açılan yarışmanın süresi yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Değişimin Farkındayız" ve "Slogan Benim" yarışmalarına katılım süresi 15 Nisan tarihine kadar uzatıldı. Yarışmaya katılım süresi daha önce 31 Mart tarihi olarak açıklanmıştı. AK Parti tarafından 12 Haziran genel seçimlerinde kullanılacak sloganların belirlenmesi amacıyla açılan "slogan benim" yarışmasına 36 bin 500'ün üzerinde slogan gönderildiği ifade edildi. Yarışmada ilk üç dereceye giren katılımcılara çeşitli hediyeler verilecek.

Birinci olan ayrıca Başbakan Erdoğan ile bir günlük seçim turuna katılma hakkı elde edecek. Yarışmaya gönderilen arasında 2023 hedefine yönelik sloganların yer alması dikkat çekti. Yarışmaya gönderilen sloganlardan bazıları şöyle: "Aydınlık Türkiye için hedef 2023", "Bölge değil, Türkiye partisi. Aydınlık Türkiye'nin tek garantisi", "Destan okuyan değil, yazan bir Türkiye için", "Karar sizin, 2023 hepimizin", "Şimdilik ustalık zamanı Türkiyem", "Biz Türkiyeyiz", "Hizmetin öncüsü, milletin sözcüsüyüz".

"DEĞİŞİM FARKINDAYIZ"A 60 BİN OY
AK Parti'den yapılan açıklamada, 2002 yılından bu yana Türkiye'yi yöneten AK Parti iktidarlarının, hayatımızda neleri değiştirdiğine dair halkın göndermiş olduğu 200 karakterlik iletiler değerlendirilecek ve ilk üçe kalmayı başaran katılımcılara çeşitli hediyelerin verilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset