AK Parti'ye bombalı saldırı!

Mersin'de AK Parti İl Başkanlığı önünde patlama meydana geldi. Polisi alarma geçiren patlama, her hangi bir hasara yol açmadı.Saat 02.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde patlama meyda

AK Parti'ye bombalı saldırı!

Mersin'de AK Parti İl Başkanlığı önünde patlama meydana geldi. Polisi alarma geçiren patlama, her hangi bir hasara yol açmadı.

Saat 02.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan AK Parti Mersin İl Başkanlığı önünde patlama meydana geldi.

Parti binasında her hangi bir hasara yol açmayan patlamanın, motorlu bir şahıs tarafından atılan patlayıcıdan kaynaklandığı belirtildi. Polisi alarma geçiren patlamanın ardından, bomba imha uzmanları bölgede inceleme yaptı.

İkinci bir patlayıcıya karşı, bomba imha robotu kullanılarak parti binası yakınındaki çöp konteynırları arandı. Yetkililer, patlamaya el yapımı küçük çaptaki bir patlayıcının yol açtığını belirtirken olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler