AK Parti'nin yıldız yapacağı il!

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, hedeflerinin Samsun'u Türkiye'nin yıldızı yapmak olduğunu söyledi.Osman Çetinkaya, Samsun'u Türkiye'nin yıldızı yapmak için yola çıktıklarını, bunu başarmak için 12 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını be

AK Parti'nin yıldız yapacağı il!

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, hedeflerinin Samsun'u Türkiye'nin yıldızı yapmak olduğunu söyledi.

Osman Çetinkaya, Samsun'u Türkiye'nin yıldızı yapmak için yola çıktıklarını, bunu başarmak için 12 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirtti.

 

Çetinkaya, AK Parti'nin büyük davasının, Türkiye'yi dünyanın yıldızı haline getirmek olduğunu, Samsun Teşkilatı'nın büyük hedefinin ise Samsun'u Türkiye'nin yıldız şehri haline getirmek olduğunu kaydetti. Çetinkaya, bunun için, teşkilat olarak hedeflerinin bütün milletvekili adaylarını Meclis'e taşıyarak rekor kırmak olduğunu dile getirdi.

Çetinkaya şöyle devam etti: "Seçim süreci boyunca büyük hedeflerimiz için hepimiz yılmadan, usanmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm teşkilatlarımız kapı kapı tüm evleri, tüm esnafları ve sokakları dolaşacaktır. Çalışacağız ve başaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın."

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya ayrıca, Samsunluları, 3 Haziran Cuma günü Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Büyük Samsun Mitingi'ne davet etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler