AK Parti'nin Trabzon'daki 6-0 hadefi

Trabzon’da 49 Milletvekili aday adayıyla birlikte 6-0 hedefine doğru emin adımlarla yol aldıklarını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Demokrasinin birlikteliğin ve beraberliğin siyasi arenada hayat bulduğu yer AK Parti’dir. Trabzon’da bun

AK Parti'nin Trabzon'daki 6-0 hadefi

Trabzon’da 49 Milletvekili aday adayıyla birlikte 6-0 hedefine doğru emin adımlarla yol aldıklarını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Demokrasinin birlikteliğin ve beraberliğin siyasi arenada hayat bulduğu yer AK Parti’dir. Trabzon’da bunu en güzel şekilde görüyoruz, aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla tek vücut olarak hedefimize doğru birlikte yürüyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili adaylarını belirleme süreciyle alakalı yazılı açıklama yaptı. Milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Revi, “Başvuruları aldıktan sonra aday adaylarımızın her biri 18 ilçemizin teşkilatlarına kendilerini, bizlerin belirlediği programa uyarak tanıttı. Sonrasında coşkulu bir şekilde birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir havada teşkilat temayül yoklamamızı yoğun bir katılımla 19 Mayıs Spor Salon’unda gerçekleştirdik” dedi.

Temayül yoklamasının ardından aday adaylarının Genel Merkez’de mülakatlara katıldığını ifade eden Başkan Revi, “Aday adaylarımız temayül yoklamasının ardından AK Parti Genel Merkez’inde ön görüşmeleri yaptılar. Bu görüşmelerin raporları da üst komisyona iletildi. Trabzon’daki 6 milletvekili adayımızın genel merkez tarafından açıklanacak olduğu 7 Nisan tarihine doğru; birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz demokrasinin en güzel örneklerinden biri olmuştur. Bunu sağlayan başta aday adaylarımız olmak üzere teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarının basınla buluşmasından da bahseden Başkan Revi, “Bu süreç içerisinde aday adaylarımızı basınla buluşturduk ve orada çekilmiş olduğumuz fotoğraf bizim tek vücut olarak seçim çalışmalarına giriştiğimizi ve bu şekilde devam edeceğimizi de ilan etmiştir. Trabzon’daki hedefimiz ‘6-0’ ve bu hedef doğrultusunda 49 aday adayımızın da elini taşın altına koyacağından şüphemiz yoktur ki bunu da zaman içinde aday adaylarımızın saha çalışmalarında görmekteyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler