AK Parti'nin oyları benimle artacak

Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak İzmir'den AK Parti aday adaylığını resmen açıkladı. Tanju Çolak, "İzmir'de Ak Parti'nin oylarını en az yüzde 10 arttırırım" dedi.LEVENT PİRİŞTİNA CHP’DEN ADAY ADAYI İzmir’in unutulmaz belediye başkanlarından Ahmet Piriştina

AK Parti'nin oyları benimle artacak

Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak İzmir'den AK Parti aday adaylığını resmen açıkladı. Tanju Çolak, "İzmir'de Ak Parti'nin oylarını en az yüzde 10 arttırırım" dedi.

LEVENT PİRİŞTİNA CHP’DEN ADAY ADAYI

İzmir’in unutulmaz belediye başkanlarından Ahmet Piriştina’nın oğlu, uluslararası ilişkiler mezunu ve işletmeci Levent Piriştina, CHP İzmir birinci bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

33 yaşındaki Levent Piriştina, Türkiye’nin göründüğünden farklı ekonomik, siyasal, toplumsal ve kültürel bir süreci yaşadığını, böylesi bir dönemde gençlerin mutlak aktif siyaset içinde yer alması gerektiğini ve bu düşüncenin temsilcisi olarak demokratik hakkını kullandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler