Ak Parti'nin Ortahisar adayı kim olacak?

Ak Parti'nin Ortahisar Belediye Başkan adaylığı sürecinde son viraja girilirken Dr. Ahmet Çubukçu’nun ismi öne çıktı.Yapılacak seçim öncesinde Ortahisar Belediye Başkan adayını henüz açıklamayan AK Parti’de yapılan anketlerde 5 aadayın ismi değerlendirmey

Ak Parti'nin Ortahisar adayı kim olacak?

Ak Parti'nin Ortahisar Belediye Başkan adaylığı sürecinde son viraja girilirken Dr. Ahmet Çubukçu’nun ismi öne çıktı.

Yapılacak seçim öncesinde Ortahisar Belediye Başkan adayını henüz açıklamayan AK Parti’de yapılan anketlerde 5 aadayın ismi değerlendirmeye alındı. Genel Merkez’in isimler üzerinde yaptığı araştırmada ise Dr. Ahmet Çubukçu’nun ismi öne çıktı.

Trabzon’da taraflı tarafsız her kesimin sempatisini kazanan ve sevilen Dr. Ahmet Çubukçu’nun isminin Ak Parti Genel merkezi tarafından ön plana alınmasındaki nedenin bu olduğu belirtildi.

Genel Merkez’in, adaylık tercihini Trabzon’da oldukça sevilmesi ve tanınması sebebiyle Çubukçu’dan yana kullanabileceği öğrenildi.

AK Parti cephesinde adaylık konusunda Trabzon teşkilatlarının Genel Merkez’e verdiği raporda da Dr. Ahmet Çubukçu’nun her kesimden oy alabilecek bir isim olduğunu belirtmesi, verilecek son karar öncesi belirleyici bir özellik olacağı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset