Ak Parti'nin Meclis Akilleri belli oldu

 AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, ‘Çözüm sürecini değerlendirme komisyonu’ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, TBMM’nin devam eden çözüm sürecinin daha iyi yönetilmesine, daha iyi idare edilmesine katkı sağlayacağını belirtti. Kom

Ak Parti'nin Meclis Akilleri belli oldu

 AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, ‘Çözüm sürecini değerlendirme komisyonu’ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 
Özdemir, TBMM’nin devam eden çözüm sürecinin daha iyi yönetilmesine, daha iyi idare edilmesine katkı sağlayacağını belirtti.
 
Komisyonun terör sorununun çözümü, can ve mal kaybı yaşanmaması, bölgenin huzur ve refahı için çalışmalar yapacağını kaydetti.
 
AK Parti’nin, çözüm sürecine ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu üyelerini belirledi. Komisyonda AK Parti’den 10 isim yer aldı. 17 kişiden oluşacak komisyonda CHP'ye 4, MHP'ye 2 ve BDP'ye 1 üye düşüyor.
 
Meclis Başkanlığı'nın komisyona üye vermeleri için 'makul süre' verdiği CHP ve MHP üye vermezse bu üyelikler boş kalacak. BDP’nin ise isimleri hafta başında bildirmesi bekleniyor.
 
ÖNCELİKLE YOL HARİTASI BELİRLENECEK
 
Komisyon üyeliğine seçilmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Ziver Özdemir, komisyonun öncelikle kendisine bir yol haritası belirleyeceğini ifade etti.Özdemir, “Terör memleketin milli kaynaklarına, insanımızın canına mal oldu.
 
Bölge halkı göç etmek köyleri boşaltmak zorunda kaldı. Şimdi çözüm için adımlar atılıyor. Hükümetimiz bu sorunu çözmekte kararlı. Komisyonumuz da bu noktada sürece katkı sağlamaya dönük çalışmalar yapacak" dedi.
 
Bölgede artık silahların ölümlerin konuşulmadığını aktaran Özdemir, halkın üzerinden psikolojik baskının kalktığını ve yeni doğmuş gibi bir ruh hali bulunduğunu söyledi. Bölge insanının artık iş, aş ve sosyal hayata yönelik daha refah içerisinde yaşamak istediklerini kaydetti.
 
İŞTE AK PARTİLİ ÜYELER
 
* AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan'ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan
* Amasya Milletvekili Naci Bostancı
* Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner
* Adana Milletvekili Fatoş Gürkan
* Van Milletvekili Fatih Çiftçi
* Batman Milletvekili Ziver Özdemir
* Çankırı Milletvekili İdris Şahin
* Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök
* Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün
* Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler