AK Parti'nin gözü internet kullanıcılarında

Her ilin ihtiyaçlarını analiz eden AK Parti, dünyadaki örnekleri de dikkate alarak şehirler için ayrı ayrı internet siteleri kurdu. AK Parti, il teşkilatlarının ihtiyaçlarını analiz ederek ve dünyanın önde gelen partilerinin sitelerini inceleyerek, yerel

AK Parti'nin gözü internet kullanıcılarında
Her ilin ihtiyaçlarını analiz eden AK Parti, dünyadaki örnekleri de dikkate alarak şehirler için ayrı ayrı internet siteleri kurdu.
 
AK Parti, il teşkilatlarının ihtiyaçlarını analiz ederek ve dünyanın önde gelen partilerinin sitelerini inceleyerek, yerel seçimler öncesinde 81 il için ayrı ayrı internet sitesi kurdu. 

AK Parti Genel Merkezi'nden alınan bilgiye göre, internet kullanıcı sayısının her geçen yıl daha da artmasıyla birlikte sanal ortamda seçmenlere yönelik seçim kampanyası çalışmalarına ağırlık verilmeye başlandı.

Dünyanın önde gelen partilerinin internet sitelerinin incelenmesi ve sonrasında her il için ayrı ayrı haber, video, görsel ve video ihtiyaçları AK Parti, mevcut resmi internet sitesi olan "akparti.org.tr"nin altyapısı ve ara yüzünü de yenileyerek, her il için internet siteleri kurdu.

İller için kurulan sitelere, "akparticorum.org.tr", "akpartierzurum.org.tr", "akpartikirikkale.org.tr" örneklerinde olduğu gibi il adı yazılarak ulaşılabiliyor. Sitelerin kurulmasının ardından tüm illerin internet sitesini yönetecek editörlere yönelik Ankara'da uzmanlar tarafından iki gün süren eğitim verildi.

Aynı konsepte ve aynı alan adı altında birleştirilen il internet siteleri tüm mobil cihazlarla uyumlu hale getirilirken, bu sitelerde partinin katıldığı tüm seçimlerin sonuçları, genelde ve yerelde yapılan tüm çalışmaları ve son 12 yılda gerçekleştirilen önemli yatırım ve hizmetler yer alıyor.

AK Parti'nin il yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı il sitelerinde, her şehir için yürütülecek seçim kampanyaları kapsamında yapılacak çalışmalar ve ilgili duyurular düzenli olarak yayınlanacak.

İl Teşkilatları, internet sitelerinde kendi haberlerini, videolarını, foto galerilerini yayınlayacak,  ayrıca kendi sosyal medya hesaplarını da bu siteden yönetebilecek. Günlük basın raporuna da yer verilecek sitelerde, vatandaşların görüşlerini, tavsiyelerini ve yazabilecekleri bir platform da bulunuyor. Vatandaşların siteyle ilgili görüşleri anında değerlendirilerek siteye yansıtılıyor. 

-AK Parti'nin 12 yılı "akicraatlar.com"da derlendi

AK Parti, internet kullanıcılarına yönelik çalışmaları kapsamında ayrıca son 12 yılda Türkiye genelinde yapılan önemli yatırım ve hizmetleri derleyerek altyapısı ve ara yüzü yenilenen "akicraatlar.com" adlı sitede yayınladı.

Sitede, her bir bakanlık tarafından yapılan önemli yatırım ve hizmetler ayrı başlıklar altında toplanırken, il il oluşturulan bölümler içerisinde o ilde yapılan icraatlar anlatılıyor. Siteden, ayrıca illere ve Türkiye'ye yapılan hizmet ve icraatların derlendiği kitapçık da pdf formatında indirilebiliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset