AK Parti'li meclis üyesine hapis!

AKP'li Meclis üyesine, kamu arazisine kaçak villa yaptığı iddiasıyla 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.AKP'li Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddi

AK Parti'li meclis üyesine hapis!

AKP'li Meclis üyesine, kamu arazisine kaçak villa yaptığı iddiasıyla 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AKP'li Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı.

CEZALAR ERTELENDİ
Adana'da, AK Parti'li Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Mahkeme, sanıklara 'imar kirliliğine neden olmaktan' 10'ar ay hapis cezası verip, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi. Mahkeme, 'mühür bozma' suçundan ise beraatlarine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler