AK Partili Ekrem Erdem: “Terör Ya Bitecek Ya Bitecek”

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, Bağcılar Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Kompleksinin açılışına katıldı. Burada konuşan Erdem, "Terör ya bitecek ya bitecek" dedi. Bağcılar Belediyesi tarafında Yüzy

AK Partili Ekrem Erdem: “Terör Ya Bitecek Ya Bitecek”

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, Bağcılar Belediyesi tarafından yaptırılan Spor Kompleksinin açılışına katıldı. Burada konuşan Erdem, "Terör ya bitecek ya bitecek" dedi.

Bağcılar Belediyesi tarafında Yüzyıl Mahallesi'nde yapılan Spor Kompleksinin açılışı AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla bugün gerçekleşti. Açılışta vatandaşlara seslenen AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem "7 Haziran'da tek başına iktidara gelemeyince dört ay içinde yaşadığımız sıkıntıları gördünüz. Türkiye koalisyonlardan çok çekti. Eminim 1 Kasım'ı en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Dört ay boyunca yaşananlara da değinen Erdem "Kurt puslu havayı sever. Terör 7 Haziran'dan sonra hükümet kurulamayınca azgınlaştı, herkese saldırdı. Ama güvenoyu almamasına rağmen AK Parti hükümeti görevinin başında tecrübesiyle, kabiliyetiyle, onların beklentisinin tersine operasyonları başlattı. Terör örgütüne çok büyük darbeler vurduk. Terör Allah'ın izniyle, sizlerin desteğiyle ya bitecek ya bitecek, başka yolu yok. Terör örgütünün beline kırdık. Esas beli de bir daha toparlanmamak suretiyle 1 Kasım'da alacağımız neticeyle kıracağız. Biz birliğe çok önem veriyoruz. Çözüm Süreci dedik. Bir adımdı. Yürüdük buraya kadar geldik. Çözüm sürecinde sözlerinde durmayanlara artık anladığı dilden cevap verdik. Terör örgütü en çok Kürtlere zarar veriyor. Kürdü öldürüyor, Kürdün çocuğunu dağa kaldırıyor." dedi.

"ADETA ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI "

Bölgede yaşananlara da değinen AK Partili Ekrem Erdem "Coğrafyamızdaki sıkıntıları görüyorsunuz. Hedef İslam ülkeleri, hedef Türkiye. Bu seçim bildiğiniz seçimlerden başka bir anlam ifade ediyor. Bu seçimlerde alacağımız güçlü destek, İslam alemi üzerinde, ülkemiz üzerinde hesabı olanlara en büyük dersi verecek. Rusya'nın ne işi var Suriye'de? Rusya orada, Amerika orada. Adeta ilan edilmemiş üçüncü dünya savaşını yaşıyoruz. Onun için Bu seçim, seçimden öte bir seçim" şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonra kurdele kesimiyle Spor Kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler