AK Parti'li Cora: 'İşimiz hizmet'

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Salih Cora, temayül yoklamalarının AK Parti ruhuna layık bir şekilde yapıldığını ve teşkilatların birbiriyle kaynaşması noktasında önemli bir yol kat edildiğini söyledi.AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın yap

AK Parti'li Cora: 'İşimiz hizmet'

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Salih Cora, temayül yoklamalarının AK Parti ruhuna layık bir şekilde yapıldığını ve teşkilatların birbiriyle kaynaşması noktasında önemli bir yol kat edildiğini söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın yaptığı temayül yoklamasında ilk 10 sırada çıkan genç siyasetçi Cora, yaptığı açıklamada “20 Mart 2011 tarihinde yapılan temayül yoklaması adeta AK Parti’nin yeniden iktidara gelişinin müjdecisi olmuştur. AK Parti teşkilatlardaki temayül yoklamasının teşkilatların bir araya gelmesi ve kaynaşması açısından da gayet verimli olduğunu düşünüyorum. Yine bu süreçte tüm milletvekili aday adaylarının AK Parti’ye yakışır bir duruşla bu süreci geçirmelerinden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Temayül sonuçları sonuç itibariyle bu sürecin bir parçasıdır. 

Temayül yoklamasından kamuoyu yoklaması ve yine bu süreçte genel merkezle seçici komiteler tarafından mülakatlar yapılacak, bunlar da önemli ölçüde belirleyici olacak. Bu süreçte bize destek veren veya vermeyen tüm partililerimize dava şuuruna sahip çıkarak kökü ezelde dalı ebette bir davanın şuuruna sahip çıkan tüm il ilçe belde mahalle temsilcilerimizi il genel meclisi üyelerimizi, belediye meclisi üyelerimizi, il gençlik kolları üyelerimizi, kadın kollarımızı hepsini tebrik ediyor ve de teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki kamuoyu yoklamalarında da herkese başarılar diliyoruz” dedi.

‘ÇAĞRIMIZI YİNELEYECEĞİZ’
“Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız devam edecek. Bu süreçteki anlayışımız bir milletvekilliği yarışı değil de seçim organizasyonu şeklinde gerçekleştirmektedir” diyen Cora sözlerine şöyle devam etti: “Her attığımız adımın, her söyleyeceğimiz sözün partimize katkı olacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda hareket ediyoruz. Bu anlamda da tüm arkadaşlarımız da buna gerekli desteği vermektedirler. Temsilde adaletin sağlanması noktasında da çağrımızı yineleyeceğiz. 15 milyon seçmen var bu nüfusumuzun yüzde 26’sına denk gelmektedir. TBMM’de şuanda yaş ortalaması 54. Fakat 30 yaşın altında milletvekili yok. Bu anlamda gençlerin haklı olarak çağrılarına kulak verilmesi gerekiyor. Biz de bu anlamda çağrımızı yineleyeceğiz. Temayülde de ilk 10 içerisinde olmamız partililerimizin bize güvenini ortaya koyuyor ve de çalışmalarımıza devam etmemizin gerektiğini vurguluyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler