AK Parti'li başkana gözaltı!

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Besni İlçesi’ne bağlı Suvarlı ile Sarıyaprak Beldesi’ndeki belediyelerin ihalelerinde "organize yolsuzluk" yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenledi. Operasyonda Suvarlı Beldesi Belediye Başkanı AK Parti’li Ömer Fa

AK Parti'li başkana gözaltı!

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Besni İlçesi’ne bağlı Suvarlı ile Sarıyaprak Beldesi’ndeki belediyelerin ihalelerinde "organize yolsuzluk" yapıldığı iddiasıyla operasyon düzenledi. Operasyonda Suvarlı Beldesi Belediye Başkanı AK Parti’li Ömer Faruk Bozdağ’ın da aralarında bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Besni’nin iki belde belediyesinde ihalelerde yolsuzluk yapıldığı ihbarı üzerine bir süre önce çalışma başlatan jandarma, yaptığı incelemede iddiaların doğru olduğunu saptadı. Bunun üzerine operasyon kararı alan jandarma, sabah saatlerinde Suvarlı ve Sarıyaprak Belde Belediyelerine gitti. Buradaki çeşitli evrak ve dokümanlara el koyan jandarma, aralarında Suvarlı Belde Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ’ın da aralarında bulunduğu 6’sı kamu görevlisi 8 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürülürken, bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler