AK Parti'li Başkan istifa etti!

Diyarbakır'ın AK Partili Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu partisinden istifa etti. Başkan'ın oğlunu PKK'lılar kaçırmıştı.OĞLUNU PKK KAÇIRMIŞTI Milletvekili seçimlerinden önce oğlu PKK tarafından kaçırılarak rehin tutulan Diyarbakır'ın Hazro ilç

AK Parti'li Başkan istifa etti!

Diyarbakır'ın AK Partili Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu partisinden istifa etti. Başkan'ın oğlunu PKK'lılar kaçırmıştı.

OĞLUNU PKK KAÇIRMIŞTI
Milletvekili seçimlerinden önce oğlu PKK tarafından kaçırılarak rehin tutulan Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu, AK Parti'den istifa etti.

Mehmetoğlu, istifasına gerekçe olarak 'ilçesine hizmet konusunda hükümetten gerekli desteği alamamasını' gösterdi. Ancak, aracı yakıldıktan sonra kaçırılan Fuat Mehmetoğlu'nun serbest bırakılması için 'AK Parti'den istifa'nın şart koşulduğu ileri sürülüyor.

DUYARSIZLIK NEDENİYLE İSTİFA ETTİM
Oğluna henüz kavuşamayan Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu, sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Diyarbakır ve ilçelerinde AK Parti'den seçilen tek ilçe belediyesi olduklarını anlatan Mehmetoğlu, ancak hizmet konusunda kendilerine verilen hiçbir sözün tutulmadığını savundu. Mehmetoğlu, "İlçemizin sorunlarını içeren bir rapor hazırlayarak il başkanlığına, milletvekillerine, yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti genel başkan yardımcısına ve sayın Başbakan'a gönderdik.

Hiçbir sonuç alamadık. Bir iktidar partisinin kendi belediyesine bu kadar duyarsız kalması nedeniyle meclis üyelerimle birlikte AK Parti'den istifa ediyorum. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler