AK Parti’den ’Zarrab’ açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasının Türkiye’nin iç siyasetiyle ilişkilendirilmesine tepki gösterdi

AK Parti’den ’Zarrab’ açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasının Türkiye’nin iç siyasetiyle ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Basın toplantısı düzenleyen Ömer Çelik, Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasıyla ilgili soru üzerine, “ABD’deki savcının tasarrufu olan bu konuda bir değerlendirme yapacak değilim. Fakat ibretle izlediğim şudur; ABD’deki bir tasarruf üzerine Türkiye’deki iç siyasetin nasıl dizayn edileceğine, Sayın Cumhurbaşkanımız ve bazı arkadaşlarımızla ilgili nasıl karşıtlık üretilebileceğine dair hastalıklı bir faaliyet var. Bu olaylarla Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’nın ya da AK Parti’nin herhangi bir şekilde yan yana anılması dahi söz konusu olamaz" dedi.

Çelik, AK Parti kurucu üyelerinden Yaşar Yakış ile Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan’ın partiden ihraç edildiğini de ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler