AK Parti'den türbanlı aday!

Ak Parti Antalya Bölgesi 13. sıradan türbanlı öğretmen Gülderen Gültekin'i milletvekili adayı gösterdi. Din Kültürü Öğretmenliği yapan Gültekin, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu, evli 2 çocuk annesi.  Gülderen Gültekin, Ak Parti'nin Antalya'

AK Parti'den türbanlı aday!

Ak Parti Antalya Bölgesi 13. sıradan türbanlı öğretmen Gülderen Gültekin'i milletvekili adayı gösterdi. Din Kültürü Öğretmenliği yapan Gültekin, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu, evli 2 çocuk annesi.

 

Gülderen Gültekin, Ak Parti'nin Antalya'da yaptığı 2865 kişinin oy kullandığı temayül yoklamasında  751 oy almıştı.

Ayrıca Trabzon'dan aday adayı olan ve temayül yoklamasında 3. sırada çıkan Ayşe Sula Köseoğlu da türbanlı aday adayları arasındaydı ancak aday gösterilmedi.

 

Öte yandan Ak Parti ve CHP'den ilginç kadın milletvekeli adayları de var. İşte o isimler;

 

EVLADINI TERÖRE KURBAN VERDİ

 

Ak Parti'den Diyarbakır 6. sıradan aday gösterilen Oya Eronat Diyarbakır'da askeri aracın geçisi sırasında bir dershanenin önünde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Eren Şahin'in annesi.

 

CHP'DEN TERÖR UZMANI VEKİL ADAYI

 

Terörle ilişkili adaylardan bir diğeri de 27 yaşındaki Doğa Çiğdemoğlu. Adana'dan aday gösterilen Çiğdemoğlu listenin en dikkat çekici isimlerinden biri. Çiğdemoğlu bir terör uzmanı. Fransa ve İngiltere'de çok saygın okullarda, uluslararası ilişkiler, terörizmin etkileri gibi konularda eğitim almış bir isim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset