AK Parti'den Şakar açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınayarak Nevzat Şakar ve Trabzonspor camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Konu ile ilgili olarak yayınladığı mesajd

AK Parti'den Şakar açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a yönelik yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınayarak Nevzat Şakar ve Trabzonspor camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Konu ile ilgili olarak yayınladığı mesajda olaydan duydyuğu üzüntüyü dile getiren Günnar “Trabzonspor Asbaşkanına yapılan bu saldırıya bizleri derinden üzmüştür. Olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanıp, gerçeğin aydınlatılmasını beklemekteyiz. Bunuda en kısa sürede gerçekleşeceğini umuyoruz. 

Bu çirkin saldırıyı bir kezdaha kınıyor, şahsı ve yönetim kurulu adına Şakar'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyouz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler