Ak Parti'den Kadınlar Günü ziyareti

AK Parti Trabzon Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dünya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundular. AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Canan Bülbül’ünde hazır bulunduğu ziyaretlerde Fatih Devlet Hastanesi, S

Ak Parti'den Kadınlar Günü ziyareti

AK Parti Trabzon Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dünya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir takım ziyaretlerde bulundular. 

AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Canan Bülbül’ünde hazır bulunduğu ziyaretlerde Fatih Devlet Hastanesi, Seçim müdürlüğü ve Trabzon’da 2 engelli çocuğuyla birlikte uzun yıllardan beri mücadele veren Fatma Arpacıyı ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Sarı, kadınların her alanda başarıyla görev yaptıklarını söyledi.
Sarı, kadınların başarılarının her geçen gün arttığını belirterek, şöyle konuştu:
“AK Parti siyasetiyle saymış olduğum alanlarda kadınlarımızın başarıları ve sayıları kat kat artmış, kendilerine daha da önemli görevler verilmiştir. İnsanlık tarihinin başlangıcından itibaren düzenli, huzurlu, güçlü ve sağlıklı toplumların temelini aile ve ailenin temelini de kadınlar oluşturmuştur.
 
Annelerin büyük özveriyle yetiştirdiği çocukların, geleceğin temelini oluşturduğunu ifade eden sarı, şunları kaydetti:"Kadınlarımızın annelik görevi, ulviyetinin yanı sıra fabrikada işçi, hastanede hemşire veya doktor, okulda öğretmen, adliyede avukat veya hâkim, mecliste milletvekili gibi toplumsal yaşamdaki etkileri her geçen gün artmaktadır. Kendilerine borcumuzu hayat boyu ödeyemeyeceğimiz eli öpülesi kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyor kadına uygulanan her türlü şiddeti nefretle kınıyorum."
 
Kadınların artık geçmiş zamana göre daha güçlü ve ülkenin geleceğinde söz sahibi oldukları ifade eden Sarı, sözlerine şöyle devam etti:
 
“Dünyada hiçbir milletin kadını, ‘ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi zafere götürmekte Anadolu kadını kadar himmet gösterdim' diyemez’ sözleriyle Anadolu kadınının milli mücadelede oynadığı can alıcı rolü özetlemiştir. Atatürk, Avrupa'nın en köklü demokrasilerinden Fransa, İtalya ve İsviçre'den önce kadınlarına seçme-seçilme hakkını vererek, Cumhuriyetimizin temelinin kadınlarımızın emeği ile işlenmesini sağlamıştır.
 
Bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kadınlarımızın arzu ettiğimiz konuma ulaşması için önemli çalışmalara imza atıldığını görmekteyiz. Artık kadınlarımız her zamankinden daha güçlü ve ülkemizin yönetimi ve geleceğinde daha fazla söz sahibidir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler